top of page
Wimpers

Ben jij gezegend met volle, lange wimpers? Of zou er best wel wat extra volume mogen worden aangebracht? 

 

Kies bij Allure beautysalon Oldenzaal voor een wimperbehandeling die bij jou past.  

img_9223.jpg
Wimper extensions

De eerste mogelijkheid: wimperextensions. Hierbij worden kunstwimpers op je eigen wimperhaartjes aangebracht. 

 

Dit kan volgens de one-by-one methode, voor een natuurlijk resultaat. Hierbij worden de wimpers verlengd en zien deze er wat voller uit.

 

Het is ook mogelijk door 2 kunstwimpers per wimperhaartje aan te brengen. Daardoor ontstaat een 2D effect. Dit is ideaal voor vrouwen die van zichzelf wat minder wimperhaartjes hebben.

 

Wimperextensions blijven gemiddeld 4 tot 5 weken zitten. Tussentijds kunnen er echter op natuurlijke wijze kunstwimpers uitvallen. Het verschilt per persoon en periode hoe snel dit proces van uitvallen gaat. Daarom wordt aangeraden om de set elke 3 tot 4 weken te laten opvullen. Zo houd je er lang plezier van en blijft het er mooi uitzien. 

 

Kies voor een natuurlijke of extra volle set wimperextensions, en stap bij Allure de deur uit met een verleidelijke oogopslag!

Verven

Heb jij van jezelf al lange wimpers? Door de wimpers te verven, worden deze donkerder. Ook aan de uiteinden. Hierdoor vallen ze meer op en hoef je bijvoorbeeld niet alle dagen mascara te dragen. Verf blijft op de wimpers ongeveer 4 weken zitten.

img_9227.jpg
bottom of page