top of page
Over Allure

Allure staat voor elegantie, vertrouwen en warmte

Wil jij een heerlijk me-time moment? Dan ben je bij Allure op de juiste plek. Allure is dé beauty salon in Oldenzaal waar dat mogelijk is. Afhankelijk van jouw wensen, kiezen we een geschikte behandeling. Bij Allure mag je altijd zorgvuldigheid en kwaliteit verwachten, met een persoonlijke aanpak.

 

De kernwaarden van Allure zijn elegantie, vertrouwen en warmte. Niet alleen de salon en haar huisstijl stralen dit uit, ook de kwaliteit en service zijn hierop ingericht. 

 

Dit houdt in dat je altijd warm en vriendelijk ontvangen wordt en dat er tijdens de gehele afspraak aandacht voor je is. Bovendien mag je volledig vertrouwen op de aanpak van Allure.

 

Heb je bepaalde schoonheidsproblemen waarmee je wilt afrekenen? Of kom je puur om te genieten naar de salon? Alles is mogelijk, dus neem gerust contact op met Allure beauty- en nagelstudio in Oldenzaal om je wensen te bespreken. 

img_9200.jpg

+50 blije/vaste klanten

Oog voor detail

Heerlijke koffie

img_9234.jpg
Over Naomi

Schoonheidsspecialiste, dierenliefhebber én mensen mens ;)

Mijn naam is Naomi, eigenaresse van Allure. Deze salon is ontstaan vanuit mijn twee grootste passies: creativiteit en met mensen in contact zijn. Ik maak mijn klanten graag nog mooier dan zij al zijn. 

 

Vaak komen klanten binnen met bepaalde ideeën of wensen. Deze werken wij dan samen uit. Mijn doel is namelijk altijd dat klanten tevreden en blij de deur uitgaan. Bijvoorbeeld met mooie, nieuwe nagels of een prachtige set wimperextensions.

 

In mijn behandelingen ga ik graag een stapje verder. Ik zal niet alleen een hip kleurtje op je nagels aanbrengen, maar ook hulp bieden bij een probleem zoals nagelbijten. Tijdens mijn behandelingen mag je daarom ook een stukje advies verwachten. 

 

Ik zeg altijd: mijn behandelingen bieden 50% van de oplossing bij een probleem, maar jij moet zelf in actie komen voor die andere 50%.

Mijn specialismen zijn (kunst)nagelstyling, BIAB en cosmetische voetbehandelingen. Verder kan je bij Allure terecht voor het behandelen van wimpers en wenkbrauwen. Denk aan epileren, harsen, verven, henna en wimperextensions.

MAAK

AFSPRAAK

bottom of page