top of page

EQOLOGY

IT'S IN OUR NATURE

Buissnes partner van Eqology. 

Al meer dan 20 jaar produceert EQOLOGY hoogwaardige, beproefde voedingssupplementen waarvan de resultaten en voordelen bewezen zijn. Ons bedrijf, ons merk en onze producten vinden hun oorsprong in de ongerepte Noorse natuur: de fjorden, de bergen en de oceaan. Deze zuiverheid vindt je terug in alles wat we doen.

Productomschrijving:
Pure omega-3-olie van topkwaliteit van 100% Arctische wilde kabeljauw, met toegevoegde koudgeperste biologische olijfolie en vitamine D3 geeft je de ultieme voordelen voor de gezondheid van hart, gezichtsvermogen en hersenen.

Voor meer informatie over omega 3. 
Klik op de knop hieronder.

Duurzame visvangst. 

De visserij is verworden tot een industrie met een zware milieu-impact. Overbevissing leidt ertoe dat sommige vissoorten bedreigd worden of zelfs uitsterven. Dit is niet iets waar Eqology aan wil bijdragen of onderdeel van uit wil maken. Onze topprioriteit is het waarborgen van de nauwe samenwerking tussen de raffinagesector en de vissers, zodat 100% van de visvangst ook daadwerkelijk gebruikt wordt voor onze producten. Onze visserijen zijn echte familiebedrijven met een lange geschiedenis en veel ervaring binnen deze sector. Ze delen al van begin af aan onze mening over het belang van duurzame visvangst en het vermijden van verspilling van de natuur. Al in 1985 zijn ze begonnen om de snijresten van de verwerkingsfabriek te gebruiken voor onze omega-3-producten van Arctische kabeljauw. Later zijn ze ook collageenpeptiden gaan maken van kabeljauwhuid.

De samenwerking met visserijen die duurzaamheid en topkwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, heeft geleid tot Eqology Pure Arctic Oil. Dit is een van de beste omega-3-producten op de markt. Vis en visolie zijn verse producten; het is dus belangrijk dat de grondstoffen ervoor snel worden verwerkt. De gezondheidsvoordelen zijn ook rianter wanneer er verse en hoogwaardige visolie wordt ingenomen, in plaats van alternatieve producten.
De beste indicator van de versheid en kwaliteit van omega-3-visolie is de smaak ervan. De versheid van de olie kan ook worden gecontroleerd door de TOTOX-waarde te onderzoeken. TOTOX staat voor 'Total Oxidation Value' en wordt gebruikt om de ranzigheid en kwaliteit van de olie te beoordelen. Een TOTOX-waarde van boven de 26 kan ook schadelijk zijn voor het menselijk lichaam. Pure Arctic Oil heeft een van de laagste waarden van alle omega-3-producten, tussen de 4 en de 6.

bottom of page