top of page
Nagels

Een goede indruk maak je maar één keer. En eerlijk is eerlijk: met mooie, gestylde nagels, wordt dat een stuk gemakkelijker!

 

Bij Allure kan je daarom terecht voor (kunst)nagelstyling en BIAB nagels. Wil je ook je voeten laten stralen? Boek dan een cosmetische voetbehandeling bij nagelsalon Oldenzaal Allure.

img_9203.jpg
Kunstnagels

Van een nieuwe set kunstnagels heb je zo’n 4 weken plezier. Bovendien zal dit concept niet gaan vervelen. Van kunstnagels met of zonder verlenging en allerlei kleurtjes om uit te kiezen, krijgt de gemiddelde vrouw nooit genoeg. 

 

Er zijn namelijk zoveel mogelijkheden; zelfs nailart behoort tot de keuzes. Van sierlijke lijntjes, tot aan glitters en steentjes. Laat gerust weten wat je mooi vindt, wanneer je voor je nagels in Oldenzaal langskomt.

NAGELBIJTEN

Ben jij een nagelbijter? Ook hier kan ik bij helpen. Met een speciaal traject help ik je van het nagelbijten af en krijgen je nagels weer de kans om te groeien. Ik heb hiervoor wel jouw inzet nodig. Mijn behandelingen lossen het probleem voor 50% op, maar jij moet zelf voor de andere 50% zorgen. Samen maken we je nagels zo weer sterk en gezond.

Opties

1 of 2 kleuren

French Manicure

Babyboom

BIAB

BIAB is een vorm van nagelstyling om de natuurlijke nagels meer stevigheid te bieden. Er zijn dan geen kunstnagels meer nodig. Een nieuwe set BIAB blijft ongeveer 4 weken mooi zitten. De meest prachtige BIAB nagels in Oldenzaal, die plaatst Allure voor je.

CF2C868D-DEB0-40EF-8004-74450C1F5F3F.jpeg
img_9200.jpg
Cosmetische voetbehandeling

Tijdens een cosmetische voetbehandeling worden de nagelriemen netjes gemaakt en wordt er een mooie kleur gellak naar keuze aangebracht. 

 

Mocht er sprake zijn van een traumanagel, dan kijk ik samen met jou naar de beste oplossing voor de situatie. Voor het beste resultaat kan je deze behandeling om de 8 weken inplannen.

bottom of page