top of page
Wenkbrauwen

Strakke, mooie wenkbrauwen die met aandacht zijn gestyled: na een bezoek aan schoonheidssalon Allure, zie jij er weer fantastisch uit.

 

Kies voor epileren of harsen en eventueel ook voor verven. Dat kan met gewone verf of met henna verf. Ik breng jouw wenkbrauwen met alle liefde in model, zodat je stralend voor de dag komt!

img_9211_edited.jpg
Epileren/ harsen

De eerste stap naar mooie wenkbrauwen, is het epileren of harsen ervan. Zo worden op onnodige plekken haartjes verwijderd en brengen we je wenkbrauwen (terug) in model. 

 

Hierbij wordt goed gekeken naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen en wat het beste past bij je gezicht. Geen vrouw is hetzelfde, dus de aanpak wordt helemaal afgestemd op jouw gezicht.

.

Opties

Wenkbrauwen

Bovenlip

Kin

Oksels

Bikinilijn

Verven of henna 

Verf jij je wenkbrauwen weleens? Hierdoor vallen ze meer op en komen je gezichtsuitdrukkingen krachtiger over. 

 

Verven is bijvoorbeeld mogelijk met normale verf, waarbij alleen de wenkbrauwhaartjes worden geverfd. Dit blijft ongeveer 3 tot 4 weken zitten.

Een andere optie bij het verven van je wenkbrauwen, is het gebruik van henna verf. Hierbij worden niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid eronder geverfd. Op de huid blijft henna tot 2 weken zitten en op de haartjes zo’n 6 tot 8 weken.

img_9214.jpg
airbrush.jpg
AIRBRUSH BROWS 

De airbrush brow behandeling gebruikt een innovatieve techniek om wenkbrauwen natuurlijk te definiëren met behulp van luchtige, fijne pigmenten. Deze methode zorgt voor een zachte, gevulde look die langdurig blijft zitten, waardoor het dé trend van 2024 is voor moeiteloze en perfect gestylde wenkbrauwen, die tot 8 weken blijven zitten

Deze behandeling is ook ideaal als je twijfelt over permanente make-up of het spannend vindt. Het geeft je een voorproefje van hoe permanente make-up eruit zou zien op je wenkbrauwen. Ook kunnen gaten of onzuiverheden in de wenkbrauwen perfect worden opgelost met de airbrush techniek, waardoor je natuurlijke, perfect gevormde wenkbrauwen krijgt zonder de angst voor permanente veranderingen.

bottom of page