top of page
Wenkbrauwen

Strakke, mooie wenkbrauwen die met aandacht zijn gestyled: na een bezoek aan schoonheidssalon Allure, zie jij er weer fantastisch uit.

 

Kies voor epileren of harsen en eventueel ook voor verven. Dat kan met gewone verf of met henna verf. Ik breng jouw wenkbrauwen met alle liefde in model, zodat je stralend voor de dag komt!

img_9211_edited.jpg
Epileren/ harsen

De eerste stap naar mooie wenkbrauwen, is het epileren of harsen ervan. Zo worden op onnodige plekken haartjes verwijderd en brengen we je wenkbrauwen (terug) in model. 

 

Hierbij wordt goed gekeken naar de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen en wat het beste past bij je gezicht. Geen vrouw is hetzelfde, dus de aanpak wordt helemaal afgestemd op jouw gezicht.

.

Opties

Wenkbrauwen

Bovenlip

Kin

Oksels

Bikinilijn

Verven

Verf jij je wenkbrauwen weleens? Hierdoor vallen ze meer op en komen je gezichtsuitdrukkingen krachtiger over. 

 

Verven is bijvoorbeeld mogelijk met normale verf, waarbij alleen de wenkbrauwhaartjes worden geverfd. Dit blijft ongeveer 3 tot 4 weken zitten.

img_9220_edited.jpg
img_9214.jpg
Henna brows

Een andere optie bij het verven van je wenkbrauwen, is het gebruik van henna verf. Hierbij worden niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid eronder geverfd. Op de huid blijft henna tot 2 weken zitten en op de haartjes zo’n 6 tot 8 weken.

bottom of page